Tarhan mazbatasını aldı

Tarhan mazbatasını aldı

Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden Mezitli Belediye Başkanlığı’na seçilen Neşet Tarhan, mazbatasını aldı.Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, mazbatasını alarak ikinci dönemine resmen başladı. Beraberinde eşi Sembol Tarhan, CHP.


Tarih: 03.04.2019 15:58

Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden Mezitli Belediye Başkanlığı’na seçilen Neşet Tarhan, mazbatasını aldı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, mazbatasını alarak ikinci dönemine resmen başladı. Beraberinde eşi Sembol Tarhan, CHP PM Üyesi Fatma Güner, İl Başkanı Adil Aktay, İlçe Başkanı Bayram Yıldırım ve bir grup partili ile birlikte Mersin Adliyesi’ndeki seçim kuruluna giden Tarhan, mazbatasını Mezitli İlçe Seçim Kurulu Başkanı Süleyman Bal’dan aldı. Seçim sonuçlarının Mezitli’ye, Mersin’e ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Tarhan, "Gayet güzel bir süreç geçirdik. Hiçbir olumsuzluğa izin vermeden sağduyulu biçimde hareket ederek hiç bir kuşkuya yer vermeden süreci tamamlamışlardır. Halkın güveniyle buralara geldik. Ben kendilerinin canla başla çalışmalarına burada tanık oldum. Bu çalışmanın tüm Türkiye’ye örnek olması en büyük dileğimiz. Ben bu süreçte gecesini gündüzüne katarak yanımda olan değerli partililerimize, gönüllü çalışanlarımıza vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Başkan Tarhan, daha sonra aynı binada mazbatasını alan Yenişehir Belediye başkanı Abdullah Özyiğit için düzenlenen törene katıldı. Törenin ardından CHP İl Başkanlığı tarafından Mersin Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene katılan Tarhan, Atatürk Anıtına çelenk koydu.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü