TBB’de eğitimini tamamlayan stajyer avukatlar sertifikalarını aldı

TBB’de eğitimini tamamlayan stajyer avukatlar sertifikalarını aldı

Mersin Barosu Başkanlığı Öncülüğünde, Türkiye Barolar Birliğinin (tbb) Ev Sahipliğinde, Düzenlenen Staj Eğitim Programını Başarıyla Tamamlayan Stajyer Avukatlar, Katılım Sertifikalarını Törenle Aldı.


Tarih: 23.09.2019 15:09

Mersin Barosu Başkanlığı öncülüğünde, Türkiye Barolar Birliğinin (TBB) ev sahipliğinde, düzenlenen Staj Eğitim Programını başarıyla tamamlayan stajyer avukatlar, katılım sertifikalarını törenle aldı.

TBB’de 17-22 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Staj Eğitim Programına Mersin’den de stajyer avukatlar katıldı. TBB Yönetim Kurulu Üyeleri ve eğitim veren avukatların katılımıyla TBB konferans salonunda sertifika töreni düzenlendi. Törende, stajyer avukatlara sertifikalarını Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, TBB Başkan Yardımcısı ve Staj Eğitim Merkezi Sorumlusu Ünsal Toker ile Adana Barosu Başkanı Veli Küçük birlikte takdim etti.

Staj eğitim dönemlerinin mesleki gelişimde önemli olduğunu belirten Mersin Barosu Başkanı Yeşilboğaz, “TBB’de düzenlenen staj eğitim programlarına stajyer avukatlarımızın katılımını mutlaka sağlıyoruz. TBB’de alanında uzman avukatlar tarafından verilen eğitimler, stajyer avukatlarımızın mesleki hayatına ileride çok büyük katkı sağlayacaktır. Daha önce bu staj eğitimine katılan stajyer avukatlar, mesleki hayatlarında çok büyük tecrübe kazandılar. Bu sizin için büyük bir fırsat. Avukatlık mesleği sürekli dinamik kalan bir meslektir. Avukatlık mesleğinde kendini sürekli yenilemek, geliştirmek çok önemlidir. Ayrıca bu eğitim, diğer barolara üye stajyer avukatlarla tanışıp kaynaşmanıza da yardımcı olacaktır. Mesleki hayatta barolar ile dayanışma çok önemlidir. Bu nedenlerle Türkiye Barolar Birliğinden almış olduğunuz eğitimleri çok önemsiyoruz" dedi.

Stajyer avukatlar ise kendilerine bu imkanın sağlanmasına öncülük eden Yeşilboğaz’a ve TBB’ye

teşekkür ettiler.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi