2000 Evler mahallesinde ağaçlandırma çalışması yapıldı

2000 Evler mahallesinde ağaçlandırma çalışması yapıldı

Nevşehir Belediyesi Tarafından, 2000 Evler Mahallesi’nde Medaş Binasının Arka Kısmından Başlayan Ve Sulusaray Kavşağı’na Kadar Olan Yolda Yaya Kaldırım Ve Ağaçlandırma Çalişmasi Yapıldı. Daha Önce Rastgele Molozların Döküldü?


Tarih: 11.11.2019 17:04

Nevşehir Belediyesi tarafından, 2000 Evler Mahallesi’nde MEDAŞ binasının arka kısmından başlayan ve Sulusaray Kavşağı’na kadar olan yolda yaya kaldırım ve ağaçlandırma çalışması yapıldı. Daha önce rastgele molozların döküldüğü cadde yeni görünümüyle beğeni topladı.

Belediye Başkanı Rasim Arı’nın talimatıyla kent merkezinde görüntü ve çevre kirliliğine karşı etkin bir mücadele yürüten Nevşehir Belediyesi, 2000 Evler Mahallesi’nde MEDAŞ arkasından başlayan ve Sulusaray Kavşağı’na kadar devam eden 50. Yol üzerinde gerçekleştirdiği çalışmasını tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince; cadde kenarında rastgele dökülen, çevre ve görüntü kirliliği nedeniyle mahalle sakinlerinin de tepkisine yol açan molozlar iş makineleri yardımı ile kaldırılarak buradaki alan temizlenirken, cadde boyunca yaya kaldırımı yapımı gerçekleştirildi. Böylece, daha önce kaldırımı olmayan yol, yayalar için de güvenli şekle dönüştürüldü.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise; yaya kaldırımı boyunca cadde de ağaçlandırma çalışması yaptı. Mavi selvi ve leylandi dikilen cadde yeni görünümüyle mahalle sakinlerinden tam not aldı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu illerde yaşayanlara uyarı yapıldı! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

Sevindiren haber geldi! Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı

Tokat beşik gibi sallanıyor! Çok sayıda artçı deprem oldu: İşte son durum

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum