KAPEM’de Osmanlıca ve İşaret Dili kursları açılacak

KAPEM’de Osmanlıca ve İşaret Dili kursları açılacak

Nevşehir Belediyesi Tarafından İşitme Engellilerle Daha Kolay Ve Rahat İletişim Kurmak Ve Osmanlıca Öğrenmek İsteyenler İçin Yeni Kurslar Açılacak.


Tarih: 11.07.2019 10:25

Nevşehir Belediyesi tarafından işitme engellilerle daha kolay ve rahat iletişim kurmak ve Osmanlıca öğrenmek isteyenler için yeni kurslar açılacak.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) tarafından, 22 Temmuz 2019 tarihinde İşaret Dili, 27 Temmuz 2019 tarihinde ise Osmanlıcada Türkçe Kelimelerin İmlası ve Osmanlı Türkçesinde Arapça-Farsça Kurallar kursları açılacak. Hafta içi ve hafta sonu düzenlenecek olan ücretsiz kurslara katılmak isteyenler kurs başlangıç tarihine kadar Kapalı Pazaryeri içerisinde bulunan KAPEM’e şahsen müracaat edebilecekleri gibi, 0384 2138693 nolu telefonu arayarak kayıtlarını yaptırabilecekler.

Kurulduğu günden bu yana açtığı kurslarla Nevşehir’de on binlerce kişiye farklı konularda eğitimler veren ve örgün eğitimde kentte öncülük eden KAPEM kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika veriliyor.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum

Muş'ta inek kavgasında kan aktı: 1 ölü

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Çok sayıda terörist öldürüldü

Hadise yaz sezonunu açtı! Pozlarına beğeni yağdı