‘Kaymakamlar Toplantısı’nda seçimde alınan tedbirlerin önemine değinildi

‘Kaymakamlar Toplantısı’nda seçimde alınan tedbirlerin önemine değinildi

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un başkanlığında, ilçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Kaymakamlar Toplantısı’nda, 31 Mart seçimlerinde alınan tedbirler


Tarih: 03.04.2019 17:09

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un başkanlığında, ilçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Kaymakamlar Toplantısı’nda, 31 Mart seçimlerinde alınan tedbirlerin önemine vurgu yapıldı.

Ordu’da her ay düzenli olarak gerçekleştirilen ‘Kaymakamlar Toplantısı’ gerçekleşti. Yapılan toplantıda ilk olarak, 31 Mart seçimlerinde, il genelinde ve bütün ilçelerde alınan sıkı tedbirlerin önemine değinen Vali Seddar Yavuz, alınan tedbirler ve gösterilen gayretli çabalar vesilesiyle kaymakamlara teşekkür etti.

“Seçim güvenliğine ilişkin alınan tedbirler her türlü takdirin üzerindedir”

Vali Seddar Yavuz, geride kalan 31 Mart seçimlerinin tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni ederek, “Seçimler elbette bağımsız yargı organı gözetimi ve denetimi altında yapılan bir demokrasi bayramı ve şöleni olduğu kadar, diğer taraftan da özellikle seçim öncesi, sırası ve sonrasında alınan tedbirlerle, mülki idare amirlerinin sınavdan geçtiği önemli gündür. Dolayısıyla ilimizde seçimlerin güvenliğine ilişkin olarak alınan tedbirler ve gösterilen kararlılık, her türlü takdirin üzerindedir. Bu vesile ile bir kez daha sizleri, emrinizde bulunan emniyet ve jandarma birimlerimizi kutluyorum” şeklinde konuştu.

Vali Seddar Yavuz, Ordu’daki seçimlerde herhangi bir olay yaşanmamasının, halkın demokratik olgunluğa ulaşmasında kaynaklandığına dikkat çekerek, herkesi tebrik etti.

Konuşmanın ardından, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun önemi, vatandaşlara sunulan hizmetlerin kalitesinin artırılması, ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan vatandaşlara yapılacak yardımların etkin ve süratli bir şekilde yapılması, bağımlılıkla mücadele kapsamında yürütülen faaliyet ve çalışmalara destek verilmesi konularında ilçe kaymakamlarına tavsiyelerde bulundu.

İlçe kaymakamlarından, ilçelerin ihtiyaç, sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Vali Yavuz, ihtiyaç ve sorunların giderilmesi için işbirliği ve koordinasyon içerisinde hareket edilmesini istedi. Vali Yavuz, kaymakamlara, mesleki açıdan kendilerini geliştirmeleri yönünde telkin, tavsiye ve önerilerde de bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi