Ziraat Odası, 10 öğrenciyi ödüllendirecek

Ziraat Odası, 10 öğrenciyi ödüllendirecek

Osmaniye’nin Bahçe ilçesi Ziraat Odası, lise öğrencilerine yönelik olarak “Örtü Altı Sebze Yetiştiriciliği” konusunda sorduğu sorulara doğru yanıt verenleri ödüllendirecek. Bahçe Ziraat Odası Başkanı Fatma Şahin, ödüllü soru.


Tarih: 11.06.2019 11:16

Osmaniye’nin Bahçe ilçesi Ziraat Odası, lise öğrencilerine yönelik olarak “Örtü Altı Sebze Yetiştiriciliği” konusunda sorduğu sorulara doğru yanıt verenleri ödüllendirecek.

Bahçe Ziraat Odası Başkanı Fatma Şahin, ödüllü soru olarak Lise öğrencilerine yönelttiği ve yanıtlanmasını isteği sorular içerisinde doğru yanıtı veren 10 öğrencinin ödüllendirileceğini kaydetti. Ziraat Odası Başkanı Şahin, “Örtü altı sebze yetiştiriciliği” konusunda 20 soruyu Lise öğrencilerinin yanıtlaması için yönelterek; ilçe sınırları içerisinde bulunan ve Lise düzeyinde olması koşulu ile soruları yanıtlayıp en geç 10 Haziran 2019 tarihi, mesai bitimine kadar Oda başkanlığına teslim edilmesi istendi. Soruları yanıtlayan 10 öğrencinin ödüllendirileceğini belirten Ziraat Odası Başkanı Fatma Şahin, öğrencilere başarı dileklerini de iletti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı