Bakan Akar duyurdu: İlave tedbirler alındı

Bakan Akar duyurdu: İlave tedbirler alındı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yaptığı "Hudut güvenliği" açıklamasında, "İlave tedbirler alındı" ifadelerine yer verdi.


Tarih: 12.08.2021 09:47

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Afganistan'daki havalimanının işletilmesi ile ilgili "Önümüzdeki günlerde bu konu şekillenecek. Bizim herhangi bir şekilde Mehmetçiği tehlikeye atmak gibi durumumuz söz konusu olamaz" açıklamasında bulundu.

"MEHMETÇİK SINIRLARA HAKİMDİR"

Bakan Akar hudut güvenliği konusunda da önemli bilgiler verdi. Akar "Mehmetçik sınırlara hakimdir, bu konuda yapılması gerekenleri yaptı, ilave tedbirlerle yapmaya devam ediyor. Mehmetçik bu çalışmalarında yalnız değildir. Hudut güvenliği tek bir hat olarak değerlendirilmemeli. Tedbirler sınır hattından başlıyor, arkasındaki bölgeleri, kontrol noktaları ve şehir merkezlerini de kapsıyor." ifadelerini kullandı.

"İLAVE TEDBİRLER ALINDI"

Akar ayrıca "Yerinde ve zamanında her türlü tedbir alındı, alınmaya devam ediliyor. Son gelişmelerden sonra İran sınırında olası bir hareketliliğe karşı tedbirlerimizi bir kez daha gözden geçirdik, ilave tedbirler aldık" diye ekledi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Hakkari'de drone'lu trafik denetimi! Sürücülere ceza yağdı

Van'da ambulans helikopterin 4 aylık bilançosu

Erciş'te feci kaza! Otomobille TIR çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Mehmet Şimşek kamuda tasarruf için tarih verdi: Harcama kontrolü devreye girecek

Cuma ezanı vakti: 26 Nisan 2024 Van Cuma Namazı saat kaçta?

Bitlis'te terör örgütü PKK'nın gizlediği EYP'nin imha edildiği anlar

Avlamayın! İnci kefalinin Van Gölü'nde zorlu yolculuğu başladı