VEDAŞ, bayrama hazır

VEDAŞ, bayrama hazır

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde hizmet veren Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), Ramazan Bayramı’nda da vatandaşların herhangi bir enerji sorunu yaşamaması için gerekli tedbirleri aldı.


Tarih: 14.06.2018 11:13

Bayram süresince enerji kesintisi yaşanmaması ve vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla aldıkları tedbirler hakkında bilgi veren VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, “Bölgemizde enerji sürekliliğini sağlamak ve vatandaşlarımızın memnuniyetini geliştirmek için çalışmalarımızı tüm imkân ve kapasitemiz dâhilinde bugüne kadar aralıksız sürdürdük. Şebekemizi güçlendirmek için yaptığımız rekor yatırımların sonucunda enerji kesinti sıklığı ve sürelerinde önemli düşüşler oldu. Ramazan Bayramı’nda vatandaşlarımızın herhangi bir enerji sorunu yaşamaması için tüm tedbirlerimizi aldık” dedi. 

 

“VEDAŞ, bayramda teyakkuzda” 


Olası bir arıza durumunun yaşanması halinde arıza bakım ve onarım ekiplerinin en kısa sürede onarımı gerçekleştirmek için teyakkuz halinde olacağını ifade eden Okuducu; “Saha ekiplerimizin yanı sıra şebekemizi dijital olarak izlediğimiz SCADA merkezimiz ve ülkemizin en büyük akıllı şebekesini yöneten PLC-OSOS merkezimiz de bayram süresince enerji sürekliliğini sağlamak için görevlerinin başında olacaktır. Ayrıca; bakım, onarım ve yeni tesislerin devreye alınması amacıyla gerçekleştirdiğimiz planlı kesintiler bayram süresince yapılmayacaktır” ifadelerini kullandı. 


0 850 211 0 186 numaralı çağrı merkezinin vatandaşlara kesintisiz hizmet vermeye devam edeceğini söyleyen Okuducu; “Çağrı merkezimiz 7/24 mesai esasıyla vatandaşlarımızdan gelen talepleri almaya devam edecektir. Vatandaşlarımızın 0 538 655 28 28 numaralı whatsapp ihbar hattından da bizlere rahatlıkla ulaşabileceğini hatırlatmak isterim” diye konuştu. 


Vatandaşların bayramını da kutlayan VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, “Ramazan Bayramı’nın birliğimizi ve toplumsal enerjimizi daha da artırmasını temenni eder, VEDAŞ ailesi olarak vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimizle kutlarız” dedi. 


Anahtar Kelimeler: VEDAŞ bayrama hazır
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı