Bursa’da ulaştıran ekibe mobil aşı

Bursa’da ulaştıran ekibe mobil aşı

Pandemi sürecinden en fazla etkilenen meslek grupları arasında yer alan, her gün binlerce kişiyi evlerine, işlerine ve sevdiklerine ulaştıran Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki otobüs şoförleri, mobil sağlık ekipleri tarafından aş


Tarih: 17.06.2021 14:39

BURSA (İGFA) - Mobil aşı uygulamasından yararlanan Bursa Büyükşehir Belediyesi de Burulaş bünyesinde çalışan şoförlerin aşılarını Kaplıkaya’daki Hareket Merkezi’nde yaptırdı. Yıldırım İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden gelen aşılama ve acil müdahale ekibi, sabah saatlerinde aşılama çalışmalarına başladı. Hareket Merkezi binasının girişinde oluşturulan kayıt bölümünde evraklarını imzalayan şoförler, aşılarını yapıldıktan sonra 15-20 dakikada kontrol amaçlı bekletildikten sonra, kaldıkları yerden görevlerine devam etti. Otobüs şoförlerinden 36 yaşındaki Ali Türkmen, bu uygulama sayesinde randevu alma, hastaneye gitme ve sıra bekleme gibi dertleri yaşamadan aşını kolaylıkla olduğunu söyledi.

Mobil aşılama çalışması hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan, bu imkanı sağlayan Yıldırım İlçe Sağlık Müdürlüğü ve ekibine teşekkür etti. Türkiye çapındaki çok hızlı bir şekilde yapılan aşılama programı çerçevesinde hastalığa karşı önemli korunmanın sağlanacağını dile getiren Akhan, bundan sonraki süreçlerde toplum olarak böyle felaketlerden, böyle toplumsal salgınlardan uzak kalınmasını diledi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı