Diyet yapanlar dikkat! Bunu sakın yapmayın

Diyet yapanlar dikkat! Bunu sakın yapmayın

Diyet yaparken su içilmemesine ilişkin açıklama yapan Sağlıklı Beslenme Danışmanı İlknur Özkuş, "Diyette olun veya olmayın günlük su tüketiminizi sağlamalısınız" dedi.


Tarih: 26.04.2021 10:06

Sağlıklı Beslenme Danışmanı İlknur Özkuş, özellikle kilo problemi yaşayan insanlar için kritik önem taşıyan, su içmenin kilo verdirdiği düşüncesi teknik olarak doğruyu yansıtsa da sadece su tüketerek zayıflamanın mümkün olmadığını söyledi.

İlknur Özkuş

"DİYETTE SU CİDDİ BİR DESTEKÇİ"

Hemen hemen tüm diyet listelerinin başında “sık su tüketin” cümlesi geçtiğine dikkati çeken Özkuş, "Elbette ki sağlıklı kilo kaybı için tek başına bu yöntem yeterli değildir, ancak çok ciddi bir destekçidir. Günde minimum 2 litre su tüketmiyorsanız, hali hazırda vücudunuz sıvı eksikliğine bağlı birçok olumsuzluk yaşıyor olabilir. Bu yüzden diyette olun veya olmayın günlük su tüketiminizi sağlamalısınız" diye konuştu. Fit bir görünüme sahip olmak ve ideal kiloya ulaşmak için spor ve düzenli beslenmenin yanında su tüketiminin büyük önem taşıdığını kaydeden İlknur Özkuş, "Vücudunuzun sindiriminde ve boşaltımında etkin rol oynayan su tüketimi, kilo vermeniz sırasında size büyük destek sağlar. Ancak su tüketerek kilo verme işleminin mümkün değil" dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı