Hatırlatma dozu son derece önemli!

Hatırlatma dozu son derece önemli!

ANKARA (İGFA) - Koronavirüs Bilim Kurulu, yüz yüze eğitim, salgının seyri ve aşı programımızın devamlılığı gündemi ile bir araya geldi.


Tarih: 08.09.2021 22:15

ANKARA (İGFA) - Koronavirüs Bilim Kurulu, yüz yüze eğitim, salgının seyri ve aşı programımızın devamlılığı gündemi ile bir araya geldi.

Bilim Kurulu Toplantısı sonrası basın açıklaması yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hatırlatma dozunun koruyuculuğu çok önemli ölçüde artırdığını söyledi. Salgın ortamında eğitimi ara vermeden sürdürebilmek için çalışmaları tamamladıklarını kaydeden Bakan Koca, "Çocuklarımızı korumak konusunda sorumluluğumuz büyük. Her vatandaşımızın hassasiyetle hareket edeceğine inancımız tam. Bizler, Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, YÖK ve Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak üzerimize düşen düzenlemeleri yaparak tedbirlerimizi aldık ve birlikte harekete geçtik. Okullarımızın, öğrencilerimizin durumunu yakından izleyerek tedbirleri güncelleyeceğiz. Şu an izleme ve tedbirleri uygulama sürecindeyiz" dedi.

Bugün Bilim Kurulumuz, yüz yüze eğitim, salgının seyri ve aşı programımızın devamlılığı gündemi ile bir araya geldi. Bilim Kurulu Toplantısı sonrası basın açıklamamız: pic.twitter.com/g8fvV04FlR

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) September 8, 2021


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı