Kalbine saplanan zıpkın DEÜ'de çıkarıldı

Kalbine saplanan zıpkın DEÜ'de çıkarıldı

Hastaya yapılan başarılı ameliyat nedeniyle DEÜ Araştırma Uygulama Hastanesi mensuplarını tebrik eden DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, “Sağlıkta öncü kurumlar arasında yer alan Tıp Fakültemiz ve Üniversite hastanemiz başarıyla


Tarih: 04.09.2021 12:35

İZMİR (İGFA) - Karaburun’da hobi amaçlı balık avlamaya giden 33 yaşındaki Oğuzhan Sonugür, kazara elindeki zıpkını kalbine sapladı. Bir süre denizde kaldıktan sonra arkadaşlarının yardımıyla kıyıya çıkartılan Sonugür, 112 Acil Servis ekipleri tarafından DEÜ Araştırma Uygulama Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Sonugür'e ilk müdahaleyi yapan acil servis doktorları, çekilen grafide zıpkının 21 cm içeriye girdiğini saptadı. DEÜ Araştırma Uygulama Hastanesi Acil Servis çalışanları, zamana karşı yarışarak hastayı kısa sürede ameliyat için hazır hale getirdi. Daha sonra DEÜ Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi’nde ameliyata edilen hasta, burada yapılan zorlu operasyonun ardından yoğun bakım servisine alındı. Başarılı bir ameliyat geçiren Sonugür’ün tedavisine bir süre daha hastanede devam edileceği öğrenildi.

Hastaya yapılan başarılı ameliyat nedeniyle DEÜ Araştırma Uygulama Hastanesi mensuplarını tebrik eden DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, “Sağlıkta öncü kurumlar arasında yer alan Tıp Fakültemiz ve Üniversite hastanemiz başarıyla yaptığı ameliyatlarına yenilerini ekliyor. Fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımızla vatandaşlarımıza şifa dağıtmak için elimizden geleni yapıyoruz. Sağlık alanında yetiştirdiğimiz donanımlı bilim insanlarımız ülkemize, bölgemize, İzmir’imize, tüm insanlığa hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Acil Serviste hastaya müdahale eden ve ameliyatı gerçekleştiren tüm ekibimizi tebrik ediyor, hastamıza acil şifalar diliyorum” diye konuştu.   


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum

Muş'ta inek kavgasında kan aktı: 1 ölü

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Çok sayıda terörist öldürüldü

Hadise yaz sezonunu açtı! Pozlarına beğeni yağdı