Kocaeli’de Başkan Büyükakın, üçüncü doz aşısını oldu

Kocaeli’de Başkan Büyükakın, üçüncü doz aşısını oldu

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, COVID-19 salgınına karşı uygulanan aşı kampanyasına dikkat çekerek üçüncü doz aşısını oldu.


Tarih: 13.08.2021 10:03

KOCAELİ (İGFA) - Kocaelileri aşı olmaya davet eden Başkan Büyükakın, İzmit İlçe Sağlık Müdürü Nazif Aksoy’un eşlik ettiği Hemşire Ayşenur Deniz’in gerçekleştirdiği üçüncü aşısı sonrası yaptığı açıklamada, “Aşılama takviminin dikkatle takip edilmesi ve vatandaşlarımızın tamamının zamanında tüm aşılarının olması şehrimizde toplumsal bağışıklığın kazanılması açısından son derece büyük bir önem arz ediyor. Şuanda yüzde 69 mertebesindeyiz. Yüzde 75’lere ulaştığımızda önümüzdeki süreçte, şehirde daha az sıkıntılar yaşanacak, daha az kısıtlamalarla yüz yüze geleceğiz.” dedi.

Tüm hemşerilerini aşılarını olması için bir kez daha çağrıda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Buradan bir kez daha vatandaşlarımızı bu konuda dikkatli ve özen göstermeye, birbirimizin daha sağlıklı yaşayabilmesi için herkesin bir an önce aşılarını tamamlamasını istirham ediyorum. Önümüzdeki süreçte kısıtlamalara ihtiyaç kalmaması için herkesi bu manada özen göstermeye davet ediyorum.” diyerek açıklamalarını tamamladı. Başkan Büyükakın ayrıca, her daim vatandaşlara hizmet eden ve özellikle pandemi döneminde büyük fedakârlık göstererek çalışan sağlık çalışanlarına da teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı