Sünnetçioğlu, Bahçesaray devlet hastanesine ziyaret etti

Sünnetçioğlu, Bahçesaray devlet hastanesine ziyaret etti

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Bahçesaray Devlet Hastanesine ziyaret ederek verilen hizmetlerde aksaklık yaşanmaması için denetimde bulundu.


Tarih: 20.08.2020 12:18

Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, korona virüs tehdidi sürerken, Van’da bulunan hastane yöneticileri ile gerek sağlık müdürlüğünde gerek ilçe ziyaretlerinde bir araya gelip denetimler yaparak sorunları minimize ederek eksiklikleri tamamlamaya çalışıyor. Yapılan ziyaretleri değerlendiren Doç. Dr. Sünnetçioğlu, “Korona virüs tedbirleri kapsamında il ve ilçe hastanelerimizde aksaklıkların giderilmesi konusunda Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığımız ve hastane yöneticilerimiz ile sıkı denetimler yapmaktayız. Bu bağlamda Bahçesaray Devlet Hastanemizde yapmış olduğumuz denetimde özellikle hastalar konusunda büyük bir titizlik sağlanmasını istedik. Ayrıca hastane personellerimizin de korona virüs tedbirleri kapsamında hastanede hasta ziyaretleri temasın azaltılmasına yönelik hastanede yapılan hasta ziyaretleri konusunda bilgilendirmede bulunarak korona virüs karşı daha dikkat etmelerini istedik” dedi.
Ziyaret sırasından muayene için gelen hastalar ile konuşan Doç. Dr. Sünnetçioğlu, maske kullanımı, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarıda bulunarak denetimlerin haftanın belirli günlerinde devam edeceğini belirtti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı