Termal Çorap Mest İle Kışın Rahatlığı Yaşayın

Termal Çorap Mest İle Kışın Rahatlığı Yaşayın

Abdest, bilindiği üzere Arapça bir sözcüktür ve kelime olarak "bir sıvıyı bir nesne üzerinden akıtmak” anlamına gelmektedir.


Tarih: 16.10.2019 11:20

Termal Çorap Mest İle Kışın Rahatlığı Yaşayın

Abdest, bilindiği üzere Arapça bir sözcüktür ve kelime olarak "bir sıvıyı bir nesne üzerinden akıtmak” anlamına gelmektedir. Abdest almak, namaz kılmanın şartlarından biridir ve usulüne uygun şekilde yapılması gerekir. Nitekim abdestin farzları ve sünnetleri mevcuttur. Her ikisi de, vücudun belirli bölgelerin yıkanmasını veya ıslak elle sıvazlanmasını gerektirir. Bu ıslak elle sıvazlama işlemine, “mesh etmek” denmektedir. Yani başı veya ayakları gerçekten yıkamadan, ıslak elle sıvazlayarak abdest almak da mümkündür. Mesh etmek, dinimizce getirilmiş bir kolaylık olup, Hz. Peygamber’in de ayakları üzerine mesh ederek abdest aldığı pek çok kaynak tarafından aktarılmıştır.

Termal çorap mest en ucuz

Ancak ayaklar üzerine mesh ederek abdest alabilmek için, özel bir ayakkabı kullanmak gereklidir. Bu ayakkabının ismi, mesttir. Çorap mest geleneksel olarak deriden üretilen özel bir ayakkabı çeşididir. Bunun nedeni, bir ayakkabının mest olarak kabul edilebilmesi için, bazı şartları taşıması gerekliliğidir. Örneğin mest olarak kullanılmak istenen ayakkabı topukları örtmeli ve 12.000 adım yürünebilecek kadar dayanıklı olmalıdır. Su geçirmezlik özelliği taşımalı ve kendi başına dik durabilmelidir. Deri, tüm bu koşulları karşıladığı için mest modelleri için şimdiye dek tercih edilmiş bir materyaldir. Ancak bazı dezavantajları da bulunmaktadır. Örneğin ayakkabı numarasını büyütmekte ve hijyen problemlerine neden olmaktadır. İşte çorap mest modelleri, bu sorunları ortadan kaldırabilen ürünlerdir.

Termal mest çorap toptan

Çorap mest modelleri, gerçekten de bir çorap şeklindedir. Kolayca giyilir, ayakkabı numarasını büyütmez ve hijyen sorunu yaşatmaz. Tüm dini şartları taşır. Termal Çorap Mest modelleri isimli özel kategorisinde ise, tüm bu özelliklere ek olarak ısı yalıtımı sağlayan çorap mestler satılır. Termal mest modelleri, dışarısı ne kadar soğuk olursa olsun, ayaklarınızın daima kuru ve sıcak kalmasını sağlar. Terlemeye izin veren özel materyalleri, teri dışarı atar, koku oluşumunu engeller ve ıslaklık hissi oluşturmaz. Karda, yağmurda, soğukta rahatlıkla kullanabilmeniz mümkündür. Su geçirmez neopren kumaşlardan yapılan termal mest modelleri, dinen de kullanımı caiz olan ürünlerdir. Çağrı web sitesi, yüksek kalitede imal edilmiş termal mest modellerini son derece uygun fiyatlarla satışa sunmuştur.

Detaylar İçin; https://www.cagrihacumre.com/mest-ve-corap-mest


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi