Başkan Kılıç ruhsat müdürleri ile bir araya geldi

Başkan Kılıç ruhsat müdürleri ile bir araya geldi

Erenler Belediyesi Ruhsat Ve Denetim Müdürü Arif Ergin, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Saski Ve İl Sağlık Müdürlüğü Kurumlarının Ruhsat İle İlgili Ekipleri İle İlçe Belediyelerinin Ruhsat Servisi Müdürlerini Ağırladı.


Tarih: 11.11.2019 15:51

Erenler Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Arif Ergin, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) ve İl Sağlık Müdürlüğü kurumlarının ruhsat ile ilgili ekipleri ile ilçe belediyelerinin Ruhsat Servisi Müdürlerini ağırladı.

Düzenlenen toplantıya Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ta katılarak selamlama konuşması yaptı. Başkan Kılıç, düzenlenen birlik, beraberlik ve istişare toplantısına katılımlarından dolayı konuklara teşekkür etti. Ruhsat ve Denetim Servisinin hassas bir birim olduğuna dikkat çeken Başkan Kılıç, “Arif Müdürümüzün sizlerle bir araya geldiği istişare toplantısına bizde katılarak sohbet etmek, tanışmak istedik. Ruhsat çok hassas bir çizgi, göreve geldiğimiz günden itibaren kimsenin hakkına girmeden, hakkı, hukuku gözeterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve bu hassasiyetimizi kaybetmeden de sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü