Geleceğin Neşet Ertaş’ları Kaynarca’da yetişiyor

Geleceğin Neşet Ertaş’ları Kaynarca’da yetişiyor

Kaynarca İlçesindeki Bir Okul Başlattığı Proje İle Bağlama Çalmayi Öğrenen Öğrenciler Geleceğin Nejet Ertaşı Olma Yolunda Adım Atıyor.


Tarih: 13.11.2019 15:11

Kaynarca ilçesindeki bir okul başlattığı proje ile bağlama çalmayı öğrenen öğrenciler geleceğin Nejet Ertaşı olma yolunda adım atıyor.

Sakarya’nın Kaynarca ilçesindeki Hacı Osman Akgün İlkokulu’nun başlattığı proje kapsamında bağlama çalmayı öğrenen öğrenciler geleceğin Nejet Ertaşı olma yolunda hızla ilerliyorlar. Çalışma hakkında bilgi veren okul Müdürü Ahmet Karagöz, ’’Öğrencilerimizin boyları belki bağlamadan küçük ama müziğe olan tutkuları daha büyük konumda. Sınıf öğretmenimiz Volkan Özdel liderliğinde çalışmalarımıza başladık. İnşallah geleceğin Nejet Ertaş’ları bizim okulumuzda yetişecekler. Akademik faaliyetlerimizin yanında kodlama, ahşap tasarım, sportif faaliyetlerimize bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşıyoruz. Bu anlamda destek olan velilerimize , sınıf öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Kaynarca Milli Eğitim Müdürü Mehmet Harbi ise konu ile ilgili olarak ’’Müziği seven, sanatı seven öğrenciler yetiştirmek hedeflerimiz arasında’’ diye konuştu


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı