Atakum Belediyesi İmar İnşaat’ın borcu açıklandı

Atakum Belediyesi İmar İnşaat’ın borcu açıklandı

Atakum Belediyesi İmar İnşaat Sanayi Ticari Limited Şirketi hakkında açıklamalarda bulunan Avukat Erman Necati Tekcan, “Yaklaşık 20 milyon liraya yakın kamuya borcumuz ve bir o kadar da üçüncü kişilere borcumuz bulunmakta. Bunların bir k


Tarih: 25.04.2019 18:26

Atakum Belediyesi İmar İnşaat Sanayi Ticari Limited Şirketi hakkında açıklamalarda bulunan Avukat Erman Necati Tekcan, “Yaklaşık 20 milyon liraya yakın kamuya borcumuz ve bir o kadar da üçüncü kişilere borcumuz bulunmakta. Bunların bir kısmı ticari alacaklar bir kısmı da kamu alacağı” dedi.

Avukat Tekcan, yaptığı açıklamada, 1 Nisan’da enkaz devraldıklarını söyledi. Bununla ilgili çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini aktaran Tekcan, “Yaklaşık 20 milyon liraya yakın kamuya borcumuz ve bir o kadar da üçüncü kişilere borcumuz bulunmakta. Bunların bir kısmı ticari alacaklar bir kısmı da kamu alacağı. Bunlarla alakalı usulsüzlükleri tespit edip gerekli yasal yollara başvuruyoruz. Bu usulsüzlükler illaki tespit edilecektir. Kime ne kadar borcumuz var. Kimden ne kadar alacağımız var. Tüm ekibimiz bunlarla ilgileniyor. En kısa sürede bu mağduriyeti gidermek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı