"Kemerin Ses Getirdin" projesi

"Kemerin Ses Getirdin" projesi

Samsun'un Bafra İlçesinde Oluşturulan Uygulama Noktasında 'kemerin Sesgetirdin' Projesi Kapsamında Sürücülere Ve Yolculara Emniyet Kemeri Uyarısında Bulunuldu.


Tarih: 10.08.2019 17:44

Samsun’un Bafra ilçesinde oluşturulan uygulama noktasında "Kemerin Ses Getirdin" projesi kapsamında sürücülere ve yolculara emniyet kemeri uyarısında bulunuldu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa oluşturduğu uygulama noktasındaki denetim yapıldı.

"Kemerin Ses Getirdin" sloganıyla yapılan denetimlerde İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdogan, sürücüleri, yolcuları ve özellikle çocukları emniyet kemeri takmaları ve hızlı gitmemeleri konusunda uyararak araçtakilere el broşürü verdi.

Gökdogan, "İçişleri Bakanlığımızın Kurban Bayramı vesilesiyle trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak anlamında çok ciddi kararlığı var. Bütün sürücülerimizde bayram trafiği nedeniyle kurallara harfiyen uymalarını, kazasız belasız yolculuk geçirmelerini diliyoruz. Bakanlığımız amacı kuralları yollara hakim kılmaktır. Bu konuda vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz. Kurallar hepimiz için kendi can güvenliğimiz için kurallara uymalıyız" dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu illerde yaşayanlara uyarı yapıldı! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

Sevindiren haber geldi! Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı

Tokat beşik gibi sallanıyor! Çok sayıda artçı deprem oldu: İşte son durum

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum