OMÜ’den aşure ikramı

OMÜ’den aşure ikramı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (omü), Muharrem Ayı’nın Başlaması Nedeniyle Aşure Günü Etkinliği Düzenleyerek Akademik Ve İdari Personele Aşure İkraminda Bulundu.


Tarih: 13.09.2019 18:08

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Muharrem ayının başlaması nedeniyle Aşure Günü etkinliği düzenleyerek akademik ve idari personele aşure ikramında bulundu.

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, etkinlikte mübarek Muharrem ayını kutlayıp birlik, kardeşlik ve dostluk temennisinde bulunurken bir süre aşure dağıtımına eşlik etti. OMÜ Vakfının OMKAN İktisadi İşletmesi mutfağında 2 bin kişilik olarak hazırlanan aşure, katılımcılara OMKAN personeli tarafından dağıtıldı. Yoğun katılımın olduğu aşure etkinliğinde organizasyonun aksamadan işlemesi katılımcıları memnun etti.

AFAD’dan Rektör Bilgiç’e ziyaret

Öte yandan, Samsun İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdür Vekili Levent Uçarlı, Bilgiç’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, İçişleri Bakanlığı AFAD tarafından, toplumu afetlere karşı bilinçlendirmek amacıyla hayata geçirilen “Afetlere Hazırlık Yılı” projesi hakkında bilgi veren Uçarlı, projenin geniş kitlelere ulaşabilmesi için Rektör Bilgiç’ten destek talep etti.

Olası bir afet durumunda, can kaybını önleyecek derecede önemli bir projeye memnuniyetle destek vereceğini ifade eden Rektör Bilgiç ise proje kapsamında çekilen video ile topluma, ‘Afet çantanı hazırla ki canın sağ olsun’ mesajını verdi. 81 ilde tanıtılacak video ile afet çantası hazırlamanın hayati önemi vatandaşlara anlatılacak.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı