Başkan Kuş Payamlı ihtiyar heyetiyle bir araya geldi

Başkan Kuş Payamlı ihtiyar heyetiyle bir araya geldi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, makamında ağırladığı Payamlı Nahyası ihtiyar heyetinden Haydar Dikmen’ne tablo hediye etti. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, makamında ağırladığı Payamlı Nahyası ihtiyar heyetinden Hayda


Tarih: 24.05.2019 15:44

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, makamında ağırladığı Payamlı Nahyası ihtiyar heyetinden Haydar Dikmen’ne tablo hediye etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, makamında ağırladığı Payamlı Nahyası ihtiyar heyetinden Haydar Dikmen’le bir araya geldi. Eyyübiye Belediyesi tarafından Payamlı kırsal mahallesinde organize edilen Ramazan etkinlikleri kapsamında bölge halkıyla bir araya gelen ve vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Kuş, geçen günlerde koltuğunu devrettiği Haydar Dikmen’e sürpriz yaptı. Ramazan etkinlikleri sonra Haydar Dikmen ve bölge sakinleriyle sohbet eden Kuş, tabloyu Dikmen’e takdim etti.

Ortak akıl ile ilçeyi birlikte yöneteceklerini ifade eden Kuş,” Seçim ziyaretlerimiz esnasında bir araya geldiğimiz ve söz verdiğimiz Haydar amcamızı makamımızda ağırlamıştık. Bugün de etkinliklerimiz kapsamında bölge sakinlerimizle bir araya geldik. Haydar amcamıza o anın tablosunu hediye etmek istedik. Eyyübiye’yi birlikte yöneteceğimizi ve bunun için de vatandaşlarımızla sürekli bir arada olup istişare halinde olacağımızı belirtmiştik. Eyyübiyeli kardeşlerimizle, gençlerimizle, amcalarımızla ve ablalarımızla hep birlikte hareket edip inşallah ilçemizi en iyi noktaya getirmeye çalışacağız” diye konuştu.

Payamlı Nahyası sakinleri de Kuş’a, hem ziyaretleri hem de Haydar Dikmen’e anlamlı hediyelerinden dolayı teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı