Demirkol, Mesire alanında incelemelerde bulundu

Demirkol, Mesire alanında incelemelerde bulundu

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Tektek Milli Parkında bulunan Haliliye Belediyesi Mesire alanında incelemelerde bulundu.Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Tepedibi kırsal Mahallesinde bulunan Haliliye Belediyesi Mesire Alanını zi


Tarih: 11.03.2019 14:43

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Tektek Milli Parkında bulunan Haliliye Belediyesi Mesire alanında incelemelerde bulundu.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Tepedibi kırsal Mahallesinde bulunan Haliliye Belediyesi Mesire Alanını ziyaret etti. Piknik yapan vatandaşlarla görüşen Demirkol, çocuklara da oyuncaklar dağıttı. Mesire alanı, 365 gün halkımıza hizmet verdiğini belirten Demirkol, “Tektek Milli Park yanında bulunan Haliliye Belediyemizin mesire alanında incelemelerde bulunduk. Halkımızla sohbet ettik. 2014 yılında göreve başladığımız zaman mesire alanı vaadinde bulunduk ve bağı olmayanların, bir bağı olacak demiştik. Bu mesire alanımız, 365 gün halkımıza hizmet vermektedir. Bu alanımızda şelale, barbeküler, kamelyalar, mescit, oyun alanları ve çeşitli alanlar bulunmaktadır. Halkımız, bu mesire alanından faydalanmaktadır” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi