Eyyübiye’de yeni park atağı

Eyyübiye’de yeni park atağı

Eyyübiye’de Yeni Park Atağı


Tarih: 20.07.2019 11:45

Eyyübiye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Selçuklu Mahallesi’ne talep edilen park alanı yapımı için çalışmalarına başladı.

Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Selçuklu mahallesinde yeni park yapımına başladı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ziyaret ettiği Selçuklu Mahallesi’nde, vatandaşların talep ettiği park alanı için ekiplere talimat verdi.

İlçemizin mahallerinde yeni park yapım çalışmalarının süreceğini belirten Kuş, ‘’Geçen hafta Selçuklu mahallemizi gezmiştik başkan yardımcılarımız ve birim amirlerimizle birlikte kendilerine bir talimat vermiştik, Allah kendilerinden razı olsun. Geçen hafta gördük buraların durumunu ve şuanda da görüyoruz çalışmaların ardından park alanımız gün yüzüne çıkmaya başladı. İnşallah bir haftaya kadar da kırmızı toprak serilecek bir buçuk ay sonra da çimlendirilecek. Burada Selçuklu mahallemizde yaşayan halkımızın hizmetine sunulacak. Her zaman ifade ediyorum, ifade etmekten de sıkılmayacağım. Eyyübiye halkı herşeyin en güzeline layık, hizmetin en güzeline layık. Direkli mahallemize 20 gün önce gitmiştik orda da muhtarlarımızla birlikte mahallelerimizi gezmiştik, orda da bir talimatımız var o talimatı sağ olsunlar arkadaşlarımız yerine getiriyorlar ve bir hafta sonra tamamlanacak aynı şekilde inşallah direkli mahallesindeki parkımızın da temizlenmesi hafta sonra tamamlanacak aynı şekilde o mahallemizde de bir buçuk ay sonra çimlendirme programına alınacak inşallah yıl sonuna kadar o parkımızı halkın hizmetine sunacağız" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi