Siirt’te süt tankının içine gizlenmiş 3 bin 989 paket kaçak sigara ele geçirildi

Siirt’te süt tankının içine gizlenmiş 3 bin 989 paket kaçak sigara ele geçirildi

Siirt İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince Durdurulan Bir Araçta Yapılan Aramada Süt Tankeri İçerisinde Gizli Bölümlere Zulalanmış Halde 3 Bin 989 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi.


Tarih: 10.10.2019 14:13

Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince durdurulan bir araçta yapılan aramada süt tankeri içerisinde gizli bölümlere zulalanmış halde 3 bin 989 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Siirt Valiliği’nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Batman’da ikamet eden E.Ç. isimli şahsın haksız kazanç elde etmek maksadıyla Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinden Batman’a süt tankeri içerisine kaçak sigara sevkiyatı yaptığı istihbaratının alındığı belirtildi. Bitlis-Baykan kara yolu üzerinde tespit edilen araç Baykan ilçesi girişinde durdurularak arama yapıldığı belirtilen açıklamada, "Baykan Cumhuriyet Başsavcılığından alınan adli arama ve el koyma kararına istinaden araçta yapılan tespitler neticesinde araç üzerinde 3 adet silindir şekilli yaklaşık 2 bin litre kapasiteli süt tankı bulunduğu, bu tankların sağ ve sol kısımlarında kaynak yapılmış ve sökülebilir vaziyette kapaklı zulalı bölümler bulunduğu tespit edilmiş olup, araçta yapılan aramalar sonucu zulalı bölümlerde 3 bin 989 paket kaçak sigara, bir adet cep telefonu ele geçirilmiştir. Söz konusu olayla ilgili olarak ele geçirilen malzemelere ve araca el konularak Baykan Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilmiş olup, alınan talimatlar doğrultusunda bir şüpheli gözaltına alınmış ve şüpheli hakkında gerekli soruşturma işlemleri başlatılmıştır" denildi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı