Çocuklar doyasıya eğlendi

Çocuklar doyasıya eğlendi

Sivas’ın Suşehri ilçesinde “Çocuk Oyunları Şenliği ve Sportif Yarışmalar” etkinliğine çocuklar yoğun ilgi gösterdi.Suşehri ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen “Çocuk Oyunları Şenliği.


Tarih: 25.04.2019 16:03

Sivas’ın Suşehri ilçesinde “Çocuk Oyunları Şenliği ve Sportif Yarışmalar” etkinliğine çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Suşehri ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen “Çocuk Oyunları Şenliği ve Sportif Yarışmalar” etkinliği Suşehri ilçe stadyumunda düzenlendi. Çok sayıda öğrencinin ve vatandaşların katılım sağladığı program coşkuyla gerçekleştirildi. Etkinlikte ip atlama, mendil kapma, koşu yarışları, halat çekme ve parkur yarışmaları yapıldı. Etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

Basın mensuplarına açıklama yapan Suşehri Milli Eğitim Müdürü Erkan Yıldız, “Sivas Valiliğimizin başlatmış olduğu “Spor Sivas” projesi kapsamında bu yıl ilçemizde ilkini gerçekleştirdiğimiz Çocuk Oyunları şenliği ve Sportif yarışmalarına Anaokulu, ilk ve ortaokullarımızın katılımı ile gerçekleştirdik. Çocukların gönüllerince eğlendiği şenlikte Aileler, “Çocuk Oyunları şenliği ve Sportif yarışmaların her yıl yapılmasını hatta geleneksel hale getirilmesini yetkililerden istiyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu illerde yaşayanlara uyarı yapıldı! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

Sevindiren haber geldi! Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı

Tokat beşik gibi sallanıyor! Çok sayıda artçı deprem oldu: İşte son durum

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum