Kuran-i Kerim tilaveti ile göreve başladı

Kuran-i Kerim tilaveti ile göreve başladı

Sivas’ın Gürün ilçesinde yüzde 54’lük bir oyla, MHP’den yeniden Belediye Başkanı Seçilen Nami Çiftçi, mazbatasını alıp, okunan Kuran-i Kerim tilaveti ile görevine başladı.Bugün ilçe seçim kurulundan mazbatasını alan Çiftçi, ?


Tarih: 03.04.2019 16:33

Sivas’ın Gürün ilçesinde yüzde 54’lük bir oyla, MHP’den yeniden Belediye Başkanı Seçilen Nami Çiftçi, mazbatasını alıp, okunan Kuran-i Kerim tilaveti ile görevine başladı.

Bugün ilçe seçim kurulundan mazbatasını alan Çiftçi, önce Belediye Başkanlığı önünde toplanan sevenlerini selamladı. Adından Kuran-i Kerim okundu. Dualar edildi. Burada seçmenlerine hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Naim Çiftçi, tüm Gürünlülerin belediye başkanı olacağını belirtip, “Bu seçimi doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilen, kimlikli, kişilikli ve vakarlı güzel insanlar kazandı. Yani sizler kazandınız. Bu seçimi kader birliğine, yol arkadaşlığına, hatır ve gönüle, düz ekmeğe sahip çıkan, samimi, dürüst, kadirşinas, güzel insanlar kazandı. Yani sizler kazandınız. Yüzde 54 ile de seçilmiş olsam, aziz Gürünlü hemşerilerimin yüzde100’üne Belediye Başkanlığı yapacağımı, hemşerilerimi ayırmayacağımı, dün olduğu gibi yarın da ayırmayacağımı, kayırmayacağımı, ayrıştırmayacağımı, Gürün’ün huzurunu bozmak isteyenlere müsaade etmeyeceğimin sözünü veriyorum.”dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı