AK Parti Bursa Milletvekili Kılıç’tan İznik temasları

AK Parti Bursa Milletvekili Kılıç’tan İznik temasları

AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç, Bursa’nın ilçe ile köylerini ziyaret ederek, vatandaşı dinlemeye ve Ak Parti’nin teşkilatlarıyla bir araya gelerek, ortak çalışmaları masaya yatırmaya dev


Tarih: 13.07.2021 17:00

BURSA (İGFA) - Bursa'nın İznik ilçesinde temaslarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’a ziyaretlerinde Ak Parti İznik İlçe Başkanı Halil ibrahim Gökbulut, İznik Belediye Başkanı Kaan Mehmet Usta ve çok sayıda Ak Parti İlçe Yönetimi üyeleri eşlik etti. Vekil Kılıç ve beraberindeki heyet ilk olarak Küçük Sanayi esnafını iş yerlerinde ziyaret ederek, sanayide yaşanan ara eleman sorununa ilişkin fikir alışverişinde bulundu ve genel konular hakkında sohbet etti.

İkinci ziyaretini, Dünya Şampiyonası için İznik’te kamp yapan Yıldızlar Güreş Milli Takımı’na yapan AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, burada sporculara başarılar dilerken, Türkiye’yi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını ifade etti. Ayrıca gençlerin spora teşvik edilmesi noktasında sporcuların örnek olma misyonu taşıdıklarının da altını çizdi.

Bir sonraki ziyaretini Tacir Mahallesi'ne gerçekleştiren Vekil Kılıç, burada 4 Milyon TL maliyetle inşa edilen kanalizasyon şebekesi ile alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaların aşamaları hakkında İznik BUSKİ Müdüresi Fidan Turgut’tan bilgi alırken, Tacir Mahallesi sakinleri ve köy esnafıyla bir araya gelerek sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Son ziyaretini İznik TÜGVA Temsilciliği'ne gerçekleştiren Milletvekili Ahmet Kılıç, TÜGVA’nın ilçedeki çalışmaları hakkında Başkan Enes Yüksek’ten bilgi aldı.

İznik’te gerçekleştirilen ziyaret ve buluşmaları değerlendiren AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Bursa’nın her yerine ulaşmaya, sorunlara çözüm üretmeye ve hizmet götürmeye devam edeceklerini belirtirken, kırsal kalkınmaya da destek vermeye devam edeceklerini vurguladı. Vekil Kılıç, “ İznik’te sanayi esnafımızı dinledik, Tacir Mahallesindeki 4 Milyon TL maliyetle inşa edilen kanalizasyon şebekesini yerinde inceledik, geleceğimiz olan gençlerimizle bir araya gelerek hasbihal ettik. İznikli kardeşlerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte çalışarak, üreterek ülkemizin gelişimine katkı sağlamayı sürdüreceğiz. Tüm meselelere köklü çözüm üretme anlayışıyla yaklaşıyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü