AK Parti Bursa Milletvekili'nden Genel Merkez'e 'hayırlı olsun' ziyareti

AK Parti Bursa Milletvekili'nden Genel Merkez'e 'hayırlı olsun' ziyareti

Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, AK Parti 7. Olağan Kongresi sonrası AK Parti Genel Merkez’de genel başkan yardımcılarına bir ziyaret gerçekleştirdi.


Tarih: 15.04.2021 16:19

ANKARA (İGFA) - AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, partisinin olağan kongresinde Genel Başkan Yardımcılıklarına seçilen üyelerini ziyaret etti. AK Parti'nin 19 yıldır Türkie için gece gündüz çalıştığını ifade eden Milletvekili Ödünç, "Örgütlenme açısından AK Parti bugün 11 milyonu aşkın üyesiyle sadece ülkemizde değil, dünyada kendinden söz ettiren büyük bir güçtür. 2023 hedeflerini gerçekleştirmek amacıyla var gücüyle çalışmaktadır. Biz her zaman aziz milletimizin hizmetindeyiz. Bizim için bu kadim milletin gelişmesini, kalkınmasını sağlamak en büyük onurdur" diye konuştu.

Ödünç, yeni göreve gelen, görevini devam ettiren AK Parti Genel Merkez’de bulunan, Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, Genel Sekreterisi Fatih Şahin, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Tanıtım Medya Başkanı Hamza Dağ, İnsan Hakları Başkanı Dr. Leyla Şahin Usta, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Bursa Milletvekili  Emine Yavuz Gözgeç ve Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan’a bir ziyaret gerçekleştirerek görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Milletvekili Ödünç, AK Kadrolar olarak milletin emrinde olarak Bursa için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini söyledi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı