Aydın Milletvekili Savaş'tan Didim'de teşkilat ziyareti

Aydın Milletvekili Savaş'tan Didim'de teşkilat ziyareti

AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş ve Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, il başkan yardımcıları Aydın'ın Didim ilçesinde ziyaretlerde bulundu.


Tarih: 23.08.2021 09:18

Kemal ETLEÇ (Didim Postası) - Aydın'ın Didim ilçesinde ziyaretlerde bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'a İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde ile teşkilat üyeleri eşlik etti.

AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş, pandemi sonrası aşılma oranın da yükselmesi ile girilen normalleşme sürecinde saha çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, "İlçelerimizi ziyaret ederek ilçe teşkilatlarımızla, vatandaşlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. 2023’e giden bu yolda 20 yıllık kesintisiz hükümetimizin icraatlarını anlatmamız gerekiyor. Aydın’da, Didim’de ve Türkiye’de yaptıklarımızı sürekli anlatmamız gerekir. Gençlerimize bunları anlamız gerekir. İktidara geldiğimiz yıl doğan gençler şimdi 20 yaşında ve eski Türkiye’yi bilmiyor. İktidarda olduğumuz 20 yıl Türkiye Cumhuriyeti’nin 5’te 1’i demek. Gençlerimiz 2023’te yapılacak seçimde ülkenin kaderini belirleyecek oylarını kullanacaklar. Gençlerimize yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı uygun bir dille anlatmalıyız. 2023 ve 2071 hedeflerimizi anlatmalıyız. Hedefimiz belli, Daha güzel, daha yaşanılabilir bir Türkiye" diye konuştu.

2018 yılının Türkiye’yi küçültmek isteyenlerle büyütmek isteyenlerin mücadelesi olduğunun hatırlatan Milletvekili Savaş, "2023’e giden bu yolda sıkı çalışmalıyız. Fazla bir zaman kalmadı. Çünkü 2023 çok önemli bir tarih, çok mühim bir tarih. Bir eşik. 24 Haziran 2018’de hem Aydın’da hem Türkiye’de elde ettiğimiz başarıyı tekrar tazeleyeceğiz. Buna şüphemiz yok. 2018’deki mücadeleye, çalışmaya herkes tanıklık etti. Bu mücadele Türkiye’yi büyütmek isteyenlerle Türkiye’yi küçültmek isteyenlerin mücadelesiydi. Mücadeleyi Türkiye kazandı, Cumhur İttifakı Kazandı, Ak Parti kazandı" dedi.

Savaş ayrıca, 2023 yılı öncesinde 1400 yataklı Aydın Şehir Hastanesi'nin tamamlanacağını, 8 milyar liralık yatırım olan Aydın-Denizli otoyolu biteceğini de kaydetti.

Daha sonra Didim Mahalle başkanları ile yapılan toplantı sonunda partiye yeni katılan 40 üyeye rozetlerini takan Milletvekili Savaş; "Bu teşkilata güveniyorum. Sizde güvenin. Gücümüze güç katan yeni üyelerimize teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Uyarı geldi! Sağanak yağış etkili olacak: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Akıllara durgunluk veren olay! Böyle anne olmaz olsun: Çocuğunu yolun ortasına bıraktı

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı