Battalgazi Belediye Başkanı Güder ziyaretlerde bulundu

Battalgazi Belediye Başkanı Güder ziyaretlerde bulundu

Malatya'da Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya İl Kadın Kolları başkanlığı görevine seçilen Özlem Pelitoğlu ve AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Sinan Özhüsrev’e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bul


Tarih: 25.02.2021 16:27

MALATYA (İGFA) - Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu ve yönetimi, AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Sinan Özhüsrev ve yönetimini ziyaret etti. AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AK Parti Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru İnanç, AK Parti Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve Battalgazi Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Başkan Güder, teşkilatın her kademesinde sorumluluk üstlenen dava arkadaşlarına başarılar diledi.

 “HEP BİRLİKTE GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ”

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Malatya'da tüm seçimlerde başarılar elde ediyorsak, kadın kolları ve gençlik kollarının bunda emekleri büyük olduğunu söyledi.

AK Parti’nin siyasi ve hayat okulu olduğunu belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, iki başkana ve yönetimlerine başarı dileklerini iletti.  AK Parti'nin siyasi bir okul gibi olduğunu ifade eden Başkan Güder, "Gençlik kolları da bu okulun ilk ayağıdır. Kadın kolları bizim teşkilatlarımızın omurgasıdır. AK Parti diğer siyasi partilerden farklı olarak insanları içerisine alan ve aldıktan sonra belli aşamalardan geçirip insanı olgunlaştıran, gerekene gerektiği yerde verip güzel insanı oluşturmak için çalışan siyasi bir teşkilattır" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı