Bursa'da Erdoğan'ın kitabını hediye etti

Bursa'da Erdoğan'ın kitabını hediye etti

BURSA (İGFA) - Osmangazi Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen meclis toplantısında Başkan Dündar, gündem maddelerinin görüşülmesinden önce meclis üyelerine geçen 2 aylık sürede gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi ver


Tarih: 08.09.2021 18:36

BURSA (İGFA) - Osmangazi Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen meclis toplantısında Başkan Dündar, gündem maddelerinin görüşülmesinden önce meclis üyelerine geçen 2 aylık sürede gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Osmangazi’de yatırım ve hizmetlerin aralıksız devam ettiğini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi’nin 136 mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğümüzün hali hazırda 160 şantiyesi var. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ise 252 farklı noktada çalışma yapıyor. Belediye ekiplerimiz, plan ve program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor. İlçemize, şehrimize en iyi şekilde hizmet etmek için gayret gösteriyoruz” dedi.

Geçtiğimiz aylarda Türkiye’nin bazı bölgelerinde yaşanan orman yangınları ve sel felaketlerinin yürekleri dağladığını ifade eden Başkan Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak afet bölgelerine kurtarma ekibi ve araç-gereç desteğinin yanında, afetlerde zarar gören vatandaşlar için 2 TIR yardım malzemesi gönderdiklerini söyledi.

Pandemi nedeniyle yaklaşık 2 yıldır ara verilen kültür, sanat ve spor etkinliklerinin yeniden başladığını kaydeden Başkan Mustafa Dündar,  mecliste grubu bulunan AK Parti sözcüsü Murat Demir, Milliyetçi Hareket Partisi sözcüsü Necati Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi sözcüsü Sefa Yılmaz ile İyi Parti sözcüsü Büşra Şahin’e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” isimli kitabı hediye etti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı