CHP'li Öztrak: "Darbe tartışmaları komedidir"

CHP'li Öztrak: "Darbe tartışmaları komedidir"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak, emekli 104 amiralin Montrö bildirisi ve sonrasında yaşanan darbe tartışmalarını 'komedi' olarak nitelendirdi. Öztrak, MYK gündeminini kamuoyuyla paylaştı.


Tarih: 05.04.2021 17:03

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, parti genel merkezinde düzenlediğ basın toplantısında ülkenin bekasının ve toprak bütünlüğünün 'koltuk' için tartışmaya açıldığını savundu. "Milletimiz, Erdoğan Şahsım Hükümetinin darbe simsarlığından bıkmıştır" diyen Öztrak, "Yaşanan komedi 'Montrö Sözleşmesi’nden çıkılmasın' diyenlere bir gözdağıdır. Kanal İstanbul üzerinden okyanus ötesine göz kırpmaktır" dedi.

"Meclis’in Kayyum Başkanı'nın önce ifşa ettiği bizim de şiddetle karşı çıktığımız Montrö tartışmasında, 'Montrö Sözleşmesi’nden çıkılmasın' diyenlere bir gözdağıdır" diyen CHP sözcüsü Öztrak, "Kanal İstanbul üzerinden okyanus ötesine göz kırpmaktır. Bu oyuncular koltukları için, bu ülkenin bekasını ve toprak bütünlüğünü tartışmaya açmak isteyebilir. Ama milletimiz buna izin vermeyecektir. Milletimiz herkesi yaptıklarıyla ve yapmadıklarıyla görüyor. Herkesin notunu veriyor. Milletimiz sandığın daha fazla gecikmeden önüne gelmesini istiyor. Sandık önüne geldiğinde de gereğini yapacak. Bu kibirli, kendini begenmiş kadroları evlerine gönderecek" diye konuştu.

Öztrak, MYK gündemini değerlendirdiği açıklamasında ekonomik sıkıntılara da değindi. Öztrak, tüm mazlumların sesi olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı