DEVA Partisi’nden eş zamanlı ‘pazar’ turu

DEVA Partisi’nden eş zamanlı ‘pazar’ turu

DEVA Partisi Türkiye genelinde toplam 65 il ve 420 ilçede kurulan pazarlarda üretici esnafın derdini çözmek ve dinlemek için eş zamanlı sahaya çıktı.


Tarih: 14.08.2021 17:59

BURSA (İGFA) - DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı; Bursa´nın 11 pazarında, il ve ilçe teşkilatlarıyla pazar yerlerini, üreticiyi ve vatandaşları dinledi.

Ziyaretlerin çok olumlu geçtiğini belirten ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamlarını ilettiklerini ifade eden İl Başkanı Serkan Özgöz, pandemi dolayısıyla sıkıntılı durumda olan esnafın artık mevcut iktidara inancını yitirdiğini ve bir arayış içinde olduklarını belirtti. "Esnafın yüzü gülmüyor. Vatandaşın ise alım gücü yok" diyen Başkan Özgöz, "Pazarcı esnafımız sesli fiyat uygulamasına geçtiklerini buna rağmen alım gücünün az olmasından dolayı dertli. Fiyatlar dolar kuru gibi yerinde durmuyor. Enflasyonun yüzde 19 olduğunu söyleyenler pazara gelip gerçek enflasyonu görsünler. Enflasyon yüzde 19 değil, pazarda yüzde 80, bu mevsimde salatalığın fiyatı 10 TL. Bursa şeftalisinin geçen yıl ki fiyatı 7,5 TL iken bu yıl bir alt kalitede ki şeftalinin kilosu 15 TL. Fiyatları söylemeye utanıyoruz" diye konuştu.

Esnafın yakın ilgisiyle karşılanan DEVA Partisi yöneticileri esnafın şikayetlerini dinlerken bir yandan parti politikalarını anlatarak esnafla sohbet gerçekleştirdiler.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum

Muş'ta inek kavgasında kan aktı: 1 ölü

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Çok sayıda terörist öldürüldü

Hadise yaz sezonunu açtı! Pozlarına beğeni yağdı