DEVA’dan 2020 Tokyo Olimpiyat değerlendirmesi

DEVA’dan 2020 Tokyo Olimpiyat değerlendirmesi

DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda yarışan milli sporcuları kutladı.


Tarih: 09.08.2021 15:08

ANKARA (İGFA) - DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda yarışan milli sporcuları tebrik ederken, ülkemizin daha iyi altyapı, yatırımlar, kaynaklar ve sporculara yapılacak desteklerle çok daha iyi başarılara imza atılabileceğini belirterek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda milli sporcularımız 2’şer altın ve gümüş ile 9 bronz olmak üzere toplam 13 madalya kazanarak Olimpiyat Oyunları tarihimizdeki madalya rekorunu kırdı. Ülkece doğal afetlerle sınandığımız bu dönemde büyük bir gurur yaşadık. DEVA Partisi olarak sunduğumuz sporda sürdürülebilir çözümler ile spor alanında da daha iyisini hak eden ülkemiz, gelecek dönemlerde çok daha iyi başarılara imza atabilir."

Şanlıoğlu, bu kapsamda uygulanacak çözümlerle her geçen gün daha önemli başarılara imza atılabileceğini belirtirken, Tokyo 2020 Paralimpik Yaz Oyunları ve 2024 Yaz Olimpiyatları’nda yarışacak sporculara başarılar diledi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi