Hakkındaki hapis cezasına 'İnce' tepki!

Hakkındaki hapis cezasına 'İnce' tepki!

ANKARA (İGFA) - İstanbul Silivri'de görülen davada mahkeme heyeti, Muharrem İnce'yi 'Görevli personele görevi yaptırmamak için direnmek'ten suçlu bularak 5 ay hapse mahkum etti.Hükmün açıklanması geriye bırakıldı. Sosyal medya hesabında


Tarih: 08.09.2021 18:47

ANKARA (İGFA) - İstanbul Silivri'de görülen davada mahkeme heyeti, Muharrem İnce'yi "Görevli personele görevi yaptırmamak için direnmek"ten suçlu bularak 5 ay hapse mahkum etti.Hükmün açıklanması geriye bırakıldı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Muharrem İnce karara tepki gösterdi. İnce, "10 yıl önce AKP FETÖ ortaklığında organize edilen Silivri’deki kumpas davalarında hukuksuzluklara direndiğim için bugün hakkımda 5 ay hapis cezası verilmiş. 5 ay değil, 500 yıl da verseniz; FETÖ’ye de size de yine direnir, yine direniriz" paylaşımında bulundu.

10 yıl önce AKP FETÖ ortaklığında organize edilen Silivri’deki kumpas davalarında hukuksuzluklara direndiğim için bugün hakkımda 5 ay hapis cezası verilmiş. 5 ay değil, 500 yıl da verseniz; FETÖ’ye de size de yine direnir, yine direniriz.

— Muharrem İNCE (@vekilince) September 8, 2021


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı