Mahir Ünal’dan muhalefete eleştiri

Mahir Ünal’dan muhalefete eleştiri

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili Mahir Ünal bayramlaşma ziyaretleri kapsamında Afşin'li vatandaşlar ile bayramlaşırken, konuşmasında muhalefeti hedef aldı.


Tarih: 23.07.2021 09:10

Tural ŞAHBAZLI (KAHRAMANMARAŞ İGFA)Bayramlaşma programında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av.Fırat Görgel, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Av.İsmail Safi selamlama konuşması yaptılar.

"Bir millet düşünün ki, gece tankların mermilerin önüne çıplak elleriyle siper etsin, devletine sahip çıksın. Sabahleyin elini yüzünü yıkayıp hiç birşey olmamış gibi işine gitsin. Bir devlet düşünün 15 Temmuz gibi bir olaydan 2.5 ay sonra Fırat Kalkanı gibi operasyon yapsın ve teröristleri darmadağın etsin" diyen Mahir Ünal konuşmasına şöyle devam etti: "Bir muhalefet düşünün çocuklarımız bir gün sonra üniversite sınavına girecekken çocuklarımızın moralini bozdular, Katarlı öğrenciler yalanını ortaya attılar, yalanları ayyuka çıkınca da özür dilediler mi? Dilemediler. Onlarda utanma duygusu yok. Ellerinde yapım değil yıkım listesi olanlara fırsat vermedik ve asla da vermeyeceğiz.

" BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE İLÇE BAŞKANIMIZ UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORLAR "

Ben burdan Afşin Belediye Başkanımıza ve İlçe başkanımıza teşekkür ediyorum, muhteşem bir uyum içinde çalışıyorlar. Ben bunu hep söyledim söyleyeceğim. İnşallah bundan sonra da bundan öncekiler gibi el ele verip yeniden bir destan yazacağız.

Afşin'imizi bir an bile olsa aklımızdan çıkarmıyoruz. Afşin Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız sağolsun hep projeleriyle geliyorlar. Biz de kaynağını buluyoruz ve yeni yeni projelere imza atıyoruz."


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı