Malatya Milletvekili Kahtalı: "Eyle planı Türkiye için bir milat"

Malatya Milletvekili Kahtalı: "Eyle planı Türkiye için bir milat"

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Adalet Bakanlığı tarafından 'Özgür birey, güçlü toplum, daha demokratik bir Türkiye' vizyonuyla hazırlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan İnsan Hakları Eylem Plan


Tarih: 03.03.2021 12:12

MALATYA (İGFA) - Aynı zamanda TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu üyesi olan AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, yeni planın vatandaşlar için hayırlı olmasını diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni planın Türkiye için bir milat olduğunu söyleyen Kahtalı, “Adalet Bakanımızın da dile getirdiği üzere İnsan Hakları Eylem Planı, Cumhuriyetin 100. yılına girmeye hazırlanan ülkemizin bu süreçte temel politika belgesi olacaktır. Bugün aynı zamanda ’yeni ve sivil anayasa’ çalışmaları için milat anlamına geliyor. Türkiye inşallah 2023’e Yeni ve özgürlükçü bir anayasa ile girecektir” dedi.

Yeni eylem planının çok emek verilen bir çalışma olduğunu aktaran Milletvekili Kahtalı, yeni plan hazırlanırken asıl belirleyici unsurun vatandaşın talep ve ihtiyaçları olduğunu kaydetti. Yeni planla birlikte vatandaşların taleplerinin ve sıkıntılarının daha hızlı, daha etkin ve daha şeffaf bir şekilde çözüleceğinin altını çizen Kahtalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki hafta için ekonomik reformların da merakla beklendiğini sözlerine ekledi. Kahtalı, açıklamasında, İnsan Hakları Eylem Planı’nın 11 temel ilkesini de yer verdi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi