Memleket’in Bursa Mudanya kurucuları hazır

Memleket’in Bursa Mudanya kurucuları hazır

Bursa'nın Mudanya ilçesinde örgütlenme çalışmalarına Hasan Yıldırım'ın kurucu ilçe başkanı olarak atanmasıyla hızlı başlayan Memleket Partisi, kurucu yönetim kadrosunu da oluşturarak, Genel Merkez'e sundu.


Tarih: 24.06.2021 13:04

BURSA (İGFA) - Memleket Partisi Mudanya Kurucu İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, Muharrem İnce liderliğinde, kısa sürede yurttaşların ve memleketin umudu olacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz hafta Genel Başkan İnce ile birlikte Mudanya'da açılışını gerçekleştirdiklerini parti binasının açılışına katılan Mudanyalılar başta olmak üzere partililere ve gönül verenlere teşekkür eden Yıldırım, kısa sürede ilçe genelinde birinci parti olmanın alt yapısını, plan ve programını hayata geçirecek kadronun oluşumunu tamamladıklarını kaydederek, "Kırgınlık, dargınlık yok. Gençlere çağdaş ve aydınlık yarınlar bırakmak adına Cumhuriyet'e ve Atatürk'e bağlı herkesi Memleket Partisi çatısı altında çalışmaya davet ediyorum" dedi.

Hasan Yıldırım'ın Genel Merkez'e sunduğu 16 kişilik kurucu yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı: Melek Karaaslan, İpek Demirtaş, Hakkı Aksoy, Metin Bağcı, Kenan Baykara, Yılmaz Dalkıran, Ahmet Aydın, Göktürk Özçelik, Oğuzhan Civan, Murat Işık, Behçet Er, Sezer Yalman, Gökhan Akdoğan, Olcay Sülün, Caner Adak, Mustafa Sarmık.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi