Muğla Marmaris’ta Memleket sahaya iniyor

Muğla Marmaris’ta Memleket sahaya iniyor

Muğla'da Marmaris Belediye Meclis Üyesi Duran İlgün’ün Kurucu Başkanı olduğu Memleket Partisi; ilçe yönetim kurulunu oluşturarak, olağan kongre hazırlıklarına başladı. MUĞLA (AjansCANKA) - Memleket Partisi Marmaris İlçe Başkanlığ?


Tarih: 08.07.2021 11:17


Muğla'da Marmaris Belediye Meclis Üyesi Duran İlgün’ün Kurucu Başkanı olduğu Memleket Partisi; ilçe yönetim kurulunu oluşturarak, olağan kongre hazırlıklarına başladı.

MUĞLA (AjansCANKA) - Memleket Partisi Marmaris İlçe Başkanlığı'nda Muğla İl Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan’la birlikte açıklama yapan Başkanı Duran İlgün, Memleket Partisi Marmaris Kurucu İlçe Yönetim Kurulu olarak; olası bir erken seçim ihtimaline karşı,  genel seçimlere girebilmek için Eylül ayında yapılacak olan ve Genel Başkanın seçileceği  genel kurul öncesinde, ilçeler ve il kongrelerimizin tamamlanması gerektiğini söyledi.

İlçe Yönetim Kurulu olarak en geç önümüzdeki ay içerisinde, üye bazlı ilk olağan ilçe kongresini yaparak görevi, seçilen yeni yönetim kurulumuza devredecekleri kaydeden  Duran İlgün başkanlığında  oluşturulan Memleket Partisi Marmaris İlçe Yönetim Kurulu görev dağılımı yaptı. Buna göre, Başkan Yardımcıları Serdar Karaağaç ve Barış Ünlü olurken,  İlçe Sekreteri Belma Uğur, Eğitim Sekreteri Ahmet Oğul , Sayman Mürvet Toprak, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de Ali Ulvi Avanoğlu, Halil Atlı, Emrah Kaymaz, Cihan Bayri, Feridun Özgiden, Kamil Taşkın, Birgül Koçer, Hayri Ülker ve Oktay Ünlü oldu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı