Muhalefete Rize'den sert çıktı!

Muhalefete Rize'den sert çıktı!

RİZE (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu.


Tarih: 04.09.2021 18:51

RİZE (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu.

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek çıkalan bu zorlu yolculukta 20 yıldır alınlarının ak, başlarının dik bir şekilde yürüdüğünü ifade eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "15 Temmuz'da darbe yapmaya çalıştılar. Ekonomiden, çukur eylemlerine kadar pek çok saldırıyla karşı karşıya kaldık. Milletimizin desteğiyle tüm oyunları bozduk. Tüm saldırıların üstesinden geldik. Kontrollü darbe iftirasıyla milletin zaferine çamur attılar. FETÖ'cüler için Ankara'dan İstanbul'a yürüyen Kılıçdaroğlu, 732 gündür evlatlarına kavuşma mücadelesi veren Diyarbakır annelerini bir kez ziyaret etmedi" dedi.

"Üç günlük siyasi çıkarları için çiğnenmedik değer bırakmadılar" diyen Erdoğan, "Çukur operasyonlarında teröristlere gösterdikleri sevgiyi üç yıldır yüreği yanık Diyarbakır annelerine göstermediler. Son 20 yıldır bir kez olsun milletin ve mazlumların yanında saf tutmadılar. Birileri Bizans benzetmesi ile yine fitne peşinde koşarken biz 81 milyonu birleştirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Konuşmasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e de göndermelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dolmabahçe Sarayı'nın karşı duvarına 'zulüm 1453'te başladı' diye yazan Gezicilerdi. Meral Hanım, işte sen bu Gezicilerle berabersin. Yolun açık olsun" dedi.

Hedeflerinden asla taviz vermediklerini ifade eden Erdoğan, "İnşallah bundan sonra da mücadelemizi kararlıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Muhalefetin çapsızlığının bizi rehavete sürüklemesine asla izin vermeyiz" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı