Beşiktaş

Beşiktaş'a Şampiyonlar Ligi'nde dev rakip! İşte detaylar...

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi kim oldu? Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 14 puanla lider olarak bitiren Beşiktaş'ın rakibi bugün çekilen kura ile birlikte belli oldu. Peki tarihinde ilk kez gruptan çıkmayı başaran temsilcimiz Beşikt


Tarih: 11.12.2017 14:08

Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’ndaki rakibi Almanya’nın Bayern Münih ekibi oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasının tamamlanmasının ardından Son 16 Turu eşleşmeleri belli oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu kura çekimi bugün İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleşti. G Grubu’nu 14 puanla lider tamamlayan Beşiktaş, Alman temsilcisi Bayern Münih ile eşleşti.

 

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçları 13-14 ile 20-21 Şubat 2018, rövanşları ise 6-7 ile 13-14 Mart 2018 tarihlerinde oynanacak.

 

Kura çekiminin ardından oluşan eşleşmeler şöyle:

 

Juventus - Tottenham
Basel - Manchester City
Porto - Liverpool
Sevilla - Manchester United
Real Madrid - Paris Saint Germain
Shakhtar Donetsk - Roma
Chelsea - Barcelona
Bayern Münih - Beşiktaş 

 

Beşiktaş rekor kırdı 

 

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubundan namağlup çıkan Beşiktaş, 14 puan toplayarak en fazla puan toplayan Türk takımı oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubunda Leipzig’i 2-1 mağlup eden Beşiktaş yeni rekorların sahibi oldu. Grupta 4 galibiyet alan siyah-beyazlılar en çok maç kazana, namağlup olan takım ve 6 maçta rakip filelelere 11 gol atıp gruplarda en çok gol atan takım ünvanlarına sahip oldu. Beşiktaş böylece daha önce gruplarda 11 gol atan Fenerbahçe'yi geçmiş oldu. Siyah-beyazlılar bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gösterdikleri bu performansla Türkiye adına önemli işlere imza atmış oldu. 

 

Beşiktaş’ın son 16 turunda eşleşebileceği rakipleri ise şöyle: Chelsea, Real Madrid, Sevilla, Juventus, Basel, Shakhtar, Bayern Münih. 


Abone Ol 

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu

Hakkari'de köprüden geçmek isteyen yaşlı adam dereye düştü! Arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Van'da öğretmen ile öğrencinin gülümseten diyalogu: Öğretmenin bak bizim keçimiz oldu

Hayırlı cumalar! Yepyeni resimli, dualı, hadisli cuma mesajları ve sözleri