Çayırova Anadolu Atlı Spor Kulübü’nde cirit şov

Çayırova Anadolu Atlı Spor Kulübü’nde cirit şov

Kocaeli'nin Çayırova Anadolu Atlı Spor Kulübü müsabakalara hazırlık için yaptıkları cirit antrenmanlarında kıyasıya çalışıyor.


Tarih: 04.08.2021 15:27

Özden DEMİRCİ (KOCAELİ 7.GÜN HABER) Ata sporumuz olan ciriti yaşatmak, tanıtmak ve gelecek nesillere aktarmak amacı ile 20'nci atı ile çalışmalarını sürdüren Kocaeli'nin Çayırova Anadolu Atlı Spor Binicilik ve Cirit Kulübü müsabakalara hazırlık için yaptıkları antrenmanlarda kıyasıya çalışıyor.

Çayırova Belediyesi Binicilik ve Cirit Tesisleri antreman sahasında her hafta pazar günleri bir saat antreman yaparak atları cirite hazırlayan 14 takımdan oluşan atlı sporcular sahada kıyasıya at koşturuyor. Kulüp Başkanı Polat antremanlarda hakemlik yaparak Ciritin kurallara uygun şekilde yapılmasını sağladı.

HER HAFTA SONU ANTREMANDA CİRİT VAR

Çayırova Atlı Spor Kulübü Başkanı Mücahit Polat ve yönetimi antremanlara katılarak yönettikleri cirit çalışmada kurallardan taviz vermeden karşılaşmaları yöneterek müdahil oldu. Antremanları izlemeye gelen Çayırovalılar ve bölge halkı cirit çalışmalarına destek vererek güzel bir gün geçirdi.

ATA SPORUMUZU YAŞATIYORUZ

Çayırova Anadolu Atlı Spor Kulübü cirit ekibi önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan cirit müsabakalarına katılmak ve ev sahipliği yapmak için her şeye hazır olduklarını belirten Anadolu Spor Kulübü Başkanı Mücahit Polat, “Kulübümüz bünyesinde faaliyet gösteren ve müsabakalara hazır olan 20 atımız ve bunların binicileri ile 7 şer kişilik 2 grupla yaptığımız antremanlarda takımları çalıştırarak müsabakalara hazırlıklarımızı sürdürüyoruz her gün daha iyi olan ve güçlenen cirit ekibimizle ata sporumuzu yaşatıyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı