Fenerbahçe, Mesut Özil ile anlaştı

Fenerbahçe, Mesut Özil ile anlaştı

Fenerbahçe, uzun süredir peşinden koştuğu Mesut Özil ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı.


Tarih: 06.01.2021 12:13

Uzun bir süredir Fenerbahçe ile ismi anılan ve sarı lacivertli taraftarların oldukça istediği Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olmaya çok yaklaştığı belirtildi.

Gece yaptığı İstanbul paylaşımıyla Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandıran Mesut Özil, A Spor'un haberine göre Fenerbahçe ile 3.5 yıllık sözleşme konusunda anlaştı.

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI SÖZLERİ

A Spor ekranlarında canlı yayında açıklamalarda bulunan Ahmet Selim Kul'un haberine göre taraflar, transfer için prensip anlaşmasına vardı.

Ahmet Selim Kul'un canlı yayında aktardığı bilgiler şu şekilde;

Bir dünya yıldızı Mesut Özil, adı uzun zamandır Fenerbahçe ile anılıyordu. Artık daha ciddi anılıyor. Başkan, Emre Belözoğlu, Mesut Özil arasında görüşmeler oldu. Gerçekleşmesi zor bir hayal şeklinde yorumlamıştım ama edindiğimiz bilgiler doğrultusunda Fenerbahçe ve Mesut konusu artık bir nihayete doğru gidiyor. Mesut'un özellikle Türkiye'ye dönmek istemesi, ülkesinde futbol oynamak istemesi bu transferde en belirleyici sebep olacak gibi gözüküyor.

''AKSİLİK OLMAZSA OCAK'TAN SONRA MESUT ÖZİL...''

Prensip anlaşmasına varıldı. 3.5 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya varıldı. 10 gün içinde bu konu hakkında çok daha somut gelişmeler olmasını bekliyoruz. Bir aksilik olmazsa Mesut Özil, Ocak ayından itibaren Fenerbahçe formasını giymeye başlayacak gibi gözüküyor. Çok önemli bir transfer. Bir dünya yıldızı Fenerbahçe'ye gelmeye çok yakın. İstanbul'u özlediğine dair bir paylaşım da yapmıştı. Türkiye'ye yerleşme düşüncesi bu konuda çok belirleyici olacak.

BAŞKAN ALİ KOÇ 'GÜZEL BİR RÜYA' DEMİŞTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mesut Özil hakkında 'Güzel bir rüya' sözlerini kullanmıştı. Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, sarı lacivertlilere transfer olacağı iddia edilen Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Özil'in iyi bir Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Baki, "Özil ile alakalı başkanımızın net bir açıklaması vardı 'Güzel bir rüya' şeklinde. Mesut Özil'in iyi bir Fenerbahçeli ve vatan hasreti çektiğini biliyoruz. Ben bir taraftar olarak isterim ama ekonomik gerçekleri var bu işin." ifadelerini kullanmıştı.

Başkan Ali Koç ve kurmayları, Özil'e Sarı Lacivertli formayı giydirmeyi çok istiyor. Özil de Fenerbahçe formasını giymeye çok sıcak. Fenerbahçe, Sow transferinde olduğu gibi kulüp kasasını sarsmayacak bir hamle ile ünlü yıldıza yeniden forma giyip eski formunu kazanma şansı sunmak istiyor. Çok kapsamlı ve detaylı bir sözleşme üzerine uzlaşma çabalarının olduğu yüksek sesle konuşulmaya başlandı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı