Galatasaray, Gaziantep’te

Galatasaray, Gaziantep’te

Galatasaray Kafilesi, Süper Lig’in 11. Haftasında Gaziantep Fk İle Oynayacağı Maç İçin Madrid'den Kalkan Özel Uçakla Gaziantep'e Ulaştı.


Tarih: 08.11.2019 17:36

Galatasaray kafilesi, Süper Lig’in 11. haftasında Gaziantep FK ile oynayacağı maç için Madrid’den kalkan özel uçakla Gaziantep’e ulaştı.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta karşılaşmasında Real Madrid ile karşılaşan Galatasaray, bu maçın ardından İstanbul’a dönmeyerek çalışmalarını İspanya’da sürdürdü. İspanya’daki çalışmalarını tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, Türk Hava Yolları’na ait özel uçakla Madrid’den Gaziantep’e ulaştı.

Gaziantep Havalimanı’na gelen sarı-kırmızılıları çok sayıda taraftar karşılarken, taraftarlar Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile bazı futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Kafile daha sonra havalimanından kamp yapacağı otele hareket etti.

Gaziantep Kalyon Stadı’nda 9 Kasım Cumartesi günü oynanacak olan Gaziantep FK-Galatasaray maçı saat 20.00’de başlayacak. Zorlu maçı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Galatasaray’ın Gaziantep FK maçı kamp kadrosu şöyle:

"Fernando Muslera, Jean Michael Seri, Adem Büyük, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Ryan Babel, Batuhan Şen, Ryan Donk, Ömer Bayram, Mariano Ferreira, Florin Andone, Christian Luyindama, Okan Kocuk, Marcos Teixeira, Yuto Nagatomo, Sofiane Feghouli, Steven Nzonzi, Emre Mor, Mario Lemina."


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı