Güreşin Yıldız Milli Kızları Aliağa’da

Güreşin Yıldız Milli Kızları Aliağa’da

İZMİR (İGFA) - Türkiye Güreş Şampiyonası’nda kendi sıkletlerinde dereceye giren yıldız kızlar Aliağa’da kamp yapıyor. Yeni Şakran’da kampa giren sporcular minder antrenmanlarını Aliağa Belediyesi’ne ait Aliağa Gençlik Merkezi??


Tarih: 13.09.2021 16:09

İZMİR (İGFA) - Türkiye Güreş Şampiyonası’nda kendi sıkletlerinde dereceye giren yıldız kızlar Aliağa’da kamp yapıyor. Yeni Şakran’da kampa giren sporcular minder antrenmanlarını Aliağa Belediyesi’ne ait Aliağa Gençlik Merkezi’nde gerçekleştiriyor. Türkiye’nin dört bir yanından seçilen milli takıma aday sporcular kampta hem dinlenip hem de yoğun bir antrenman programına katılıyor.

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR: “BAŞARILARINIZI DUYDUKÇA MUTLU OLACAĞIZ”

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Gençlik Merkezi’nde yapılan antrenmanda yıldız sporcuları ziyaret etti. Başkan Serkan Acar, antrenman salonunda milli sporculara başarılar dileyerek hediyeler verdi. Geleceğin olimpiyat şampiyonlarını Aliağa’da ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “İnanıyorum ki hepiniz çok başarılı sporcular olacaksınız. Başarılarınızı duydukça mutlu olacağız. Aliağa her daim sizin eviniz. Önümüzdeki yıllarda da Milli Takımımızı Aliağa’da ağırlamak bizim için büyük bir şeref olacaktır” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü