Hakan Demir'den 'Play-Off' mesajı

Hakan Demir'den 'Play-Off' mesajı

Daüşşafaka Tekfen karşısında ikinci devrede yaptıkları iyi savunmayla net bir galibiyet aldıklarını belirten TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Hakan Demir, “Play-off'ta olabileceğimiz en iyi noktaya varabilmek için sonuna kadar deva


Tarih: 19.04.2021 08:59

BURSA (İGFA) - ING Basketbol Süper Ligi 29. haftasında sahasında Darüşşafaka Tekfen’i 101-89 mağlup ederek bu sezonki 18. galibiyetine imza atan ve son hafta öncesi dördüncü sıradaki yerini koruyan TOFAŞ’ta Başantrenör Hakan Demir ve oyunculardan Tomislav Zubcic karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Maçın ikinci yarısında iyi savunma yaptıklarına vurgu yapan Demir, “İkinci devrede yaptığımız iyi savunmayla Darüşşafaka karşısında net bir galibiyet aldık. Takımımı tebrik ediyorum. Ligin bitmesine 1 maç kaldı, en iyi şekilde normal sezonu bitirip, play-off'ta olabileceğimiz en iyi noktaya varabilmek için sonuna kadar devam edeceğiz ve sonucu hep beraber göreceğiz” dedi.

TOMISLAV ZUBCIC: KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTI

Darüşşafaka Tekfen karşısında 21 sayı-6 ribaund-4 asist ile takımın en skorer ismi olan Hırvat uzun forvet Tomislav Zubcic ise maçın ardından şu ifadeleri kullandı; “İlk olarak gerçekten kazanmamız gereken bir maçtı. Play-off’lara dördüncü sıradan girmek istiyoruz. Bu yüzden iyi bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldık. Bu maçı kazanmak son hafta öncesi dördüncü sırayı korumak adına çok önemliydi.”


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı