İnegölspor Afyon'u gözüne kestirdi

İnegölspor Afyon'u gözüne kestirdi

Deplasmanda 4 Mart Perşembe günü Afjet Afyonspor ile karşılaşacak İnegölspor'da hazırlıklar sürüyor. Teknik Direktör Özgür Şahin, rakipten bir çekinceleri olmadığını söyledi.


Tarih: 02.03.2021 08:56

BURSA (İGFA) - Misli.com 2'nci Lig'de Beyaz Grup'ta mücadele eden İnegölspor, ligin 26'ncı haftasında 4 Mart Perşembe günü saat 14.00'te karşılaşacağı Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Özgür Şahin, Afyon maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Deplasmandan puan ya da puanlar alacaklarına inandığını vurgulayan Şahin, "Afyon’da ikinci yarı itibariyle transferleri yapan, Play-Off için iddialı bir takım. Etkili oynuyorlar ve etkili oyuncuları var ama bizim sahada ne reaksiyon vereceğimiz önemli.  Rakipten herhangi bir çekincemiz yok. Cezalı olan Samet ve devre arası Afjet Afyonspor’dan transfer ettiğimiz Mehmet Özdıraz anlaşmadan dolayı müsabakada oynayamayacak. Ahmet Hakan Şahin’in ise sakatlığı devam ediyor" dedi.

 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü