Manisa BBSK’nın milli takım gururu

Manisa BBSK’nın milli takım gururu

Manisa Büyükşehir Belediyesporlu karateci Sümeyye Teke, Finlandiya’da düzenlenecek olan Ümit Genç U21 Avrupa Şampiyonasında 68 kilogramda ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. 


Tarih: 18.07.2021 15:55

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyespor bünyesine kısa süre önce katılan Karate takımı, Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Ümit Genç ve U21 Karate Şampiyonası’nda elde ettiği 1 altın 2 bronz madalya ile kamuoyunun dikkatlerini çekmişti. Aynı turnuvanın devamında gerçekleştirilen Milli Takım Seçmelerinde başarısını perçinleyen Manisa Büyükşehir Belediyesporlu karateci Sümeyye Teke, Finlandiya’da düzenlenecek olan Ümit Genç U21 Avrupa Şampiyonasında 68 kilogramda ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. 

Mücadele ettiği her branşta gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor, bünyesine yeni dahil ettiği karate branşında da Milli Takıma sporcu gönderdi. Şanlıurfa’da gerçekleştirilen Türkiye Ümit Genç ve U21 Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Müsabakalarında, rakiplerini geçen Manisa Büyükşehir Belediyesporlu karateci Sümeyye Teke, U21 Milli Takım kadrosunda kendisine yer buldu. 68 kilogramda mücadele edecek olan Sümeyye Teke, Finlandiya’da gerçekleştirilecek olan Ümit Genç U21 Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi ve kulübümüzü temsil edecek. Sporcumuzun başarısıyla gururlandıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde şehrimizde yapılan sportif yatırımların karşılığını alıyoruz. Karatecilerimizin katıldıkları ilk turnuvada aldıkları başarılı sonuçlar ve ardından Milli Takıma bir sporcu göndermek bizleri oldukça mutlu etti” diye konuştu. 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı