Manisa'nın jimnastikçileri şampiyonaya hazır

Manisa'nın jimnastikçileri şampiyonaya hazır

Manisa Büyükşehir Belediyespor jimnastik takımı, 8-10 Nisan tarihleri arasında Manisa'da düzenlenecek olan Aerobik Jimnastik Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.


Tarih: 01.04.2021 12:37

MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Caner Vatansever, antrenör Mehmet Ali Ekin eşliğinde çalışmalarını sürdüren jimnastik takımını ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mehmet Güzgülü'nün selamlarını ileten Ali Caner Vatansever, 8-10 Nisan tarihleri arasında Manisa'da düzenlenecek olan Aerobik Jimnastik Türkiye Şampiyonası için de sporculara başarılar diledi.

MANİSA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nın Manisa'da gerçekleştirileceğini belirten antrenör Mehmet Ali Ekin, "Birçok ilden gelecek sporcuları gençler ve büyükler kategorisinde Manisa'da misafir edeceğiz. Bu aynı zamanda milli takım değerlendirme ve seçme yarışması niteliğinde olacak. Antalya'da yapılacak olan Antalya Uluslararası Cup ve Azerbaycan Bakü'de yapılacak dünya şampiyonası için önce burada seçileceğiz, oradan Bakü'ye, hemen ardından İtalya'ya, sonra da Konya'da İslam Oyunları'na gideceğiz. Pandemisiz güzel bir yarışma geçireceğiz diye ümit ediyorum. Büyükşehir Belediyespor olarak inşallah bütün madalyaları toplayacağız" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi