Mustafa Er’den ‘pas hatası’ tepkisi

Mustafa Er’den ‘pas hatası’ tepkisi

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, takımın çok fazla ve basit pas hataları yaptığına dikkat çekerken, kadro planlarını tahtanın açılıp açılmamasına göre iki türlü yaptıklarını dile getirdi.


Tarih: 27.07.2021 20:15

BOLU (İGFA) - Yılport Samsunspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, oyunu iki farklı şekilde değerlendirmek gerektiğini kaydetti.

İlk yarı daha dengeli bir oyun olduğunu söyleyen Er, “ Biz önde kapattık. Rakibimizin de pozisyonları var. Penaltı da kaçırdılar. İkinci yarı çok cevap veremedik açıkçası. Tabii ki bunun nedenlerini biliyoruz biz. Rakibimiz çok fazla transfer yaptı ve daha hazır görünüyorlar bize göre. Bizim eksiklerimiz var bunu biliyoruz. İlk hazırlık karşılaşmamızda da bunlar vardı. Çalışmaya devam edeceğiz, genç bir takımız. Lig başlayıncaya kadar en hazır hale gelmeye çalışacağız” dedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında çok fazla pas hatası yaptıklarına dikkat çeken Mustafa Er, “ Bu seviyede bunu kaldırmak mümkün değil. Çok basit pas hataları yapıyoruz. Topun peşinden kazanmak için çok efor sarf ediyoruz. Bu da yorulmamıza neden oluyor. Bunların hepsini çalışıp düzeltmeye çalışacağız” diye konuştu.

Genç oyuncuların daha fazla çalışması gerektiğine işaret eden Er, “Burada 2003,2004 ve 2005 doğumlu gençler var. Aramıza katılan genç oyuncular var onlar da gelişecek” dedi.Planlarını transfer tahtasının açılıp açılmamasına göre yaptıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, “İki türlü de sezon başından beri plan yapıyoruz.  Mevcut kadronun kalmasını bu yüzden B Planı olarak istiyorduk.  Tahta açıldığı takdirde de gerekli takviyeler ona göre yapılacak” açıklamasında bulundu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı